Praktijk & behandelaars

Praktijk

Hoex & Wassink psychologenpraktijk is opgericht in 2007 door Marike Hoex en Herman Wassink. We hebben deze praktijk destijds opgestart in aanvulling op onze werkzaamheden als psycholoog bij andere instellingen. Het idee was om mensen te behandelen in een voor ons vrijere setting zonder productie verantwoording en vaststaande protocollen. De persoon moest voor ons meer centraal staan en niet de organisatie, zodat het inhoudelijk voor ons – en dus ook voor de cliënt – interessanter en plezieriger zou worden. Zo straalt de behandelruimte een huiselijke sfeer uit en wordt de behandeling in principe gegeven door diegene die ook het intakegesprek houdt.

In de loop van de tijd zijn we uitgegroeid tot een praktijk met drie behandelaars. Alle hoofd behandelaars bij Hoex & Wassink psychologenpraktijk hebben een geldige BIG-registratie en zijn aangesloten bij de NVGzP beroepsvereniging en daardoor gebonden aan de beroepscode voor psychologen.

Voor informatie over de beroepscode kunt u terecht bij:
Nederlandse Vereniging voor Gz-Psychologen (NVGzP): http://www.nvgzp.nl

U kunt ons beoordelen of beoordelingen vinden op zorgkaart Nederland

IMG_0639_2 IMG_4751_2 IMG_4752_2

 

Behandelaars

IMG_8064_2

Drs. Marike Hoex

GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd) en registratie bij de NVGzP

EMDR behandelaar
ACT trainer

Herman

Drs. Herman Wassink

GZ-psycholoog (BIG- geregistreerd) en registratie bij de NVGzP
mede werkzaam bij AMSTA als gedragswetenschapper / GZ-psycholoog
EMDR behandelaar
Relatie / systeem therapeut

 Drs. Nynke Grupstra

Rokin 98 I (aanbellen kamer 2), 1012 KZ Amsterdam / Van 't Hofflaan 47, 1097 EM Amsterdam Watergraafsmeer , tel: 020-776 89 21