Welkom – Hoex & Wassink Psychologenpraktijk – Amsterdam

Hoex & Wassink Psychologenpraktijk is een psychologenpraktijk in de Generalistische Basis GGZ gevestigd aan de Laagte Kadijk in het centrum van Amsterdam.

Wij bieden binnen de  Basis GGZ zowel kortdurende probleemgerichte behandelingen aan, als langer durende behandelingen waarbij meer ruimte is om in te gaan op de achtergrond van uw klachten. Een behandeling bestaat uit drie tot maximaal twaalf sessies. We gaan uit van verschillende psychologische benaderingen. Naast individuele behandelingen kunt u bij ons ook terecht voor relatietherapie en bemiddeling bij familieruzie.

Binnen een persoonlijke en veilige omgeving streven wij ernaar uw zelfvertrouwen te vergroten en u in staat te stellen om uw problemen zelfstandig op te lossen. Op deze manier hopen wij samen met u antwoorden te vinden op uw hulpvraag en uw problemen te verlichten.

Alle regiebehandelaars zijn GZ- psycholoog, een vereiste voor de verzekeraars om de gesprekken te kunnen declareren.

Onze wachttijd voor een intake gesprek met eventueel aansluitende behandeling bedraagt op dit moment ongeveer 10 tot 12 weken.

Wij kunnen geen cliënten meer aannemen in 2022 die zijn verzekerd bij VGZ (daaronder vallen ook Unive, Aevitae, Caresco, UMC, IZA en Zekur) daar wij het ingestelde ‘plafond’ hebben bereikt. VGZ wil deze niet verhogen.

Laagte Kadijk 37, 1018 BB Amsterdam , tel: 020-776 89 21