Welkom – Hoex & Wassink Psychologenpraktijk – Amsterdam

Hoex & Wassink Psychologenpraktijk – Amsterdam is een psychologenpraktijk in de basis-GGZ gevestigd op het Rokin, in het centrum van Amsterdam. Daarnaast hebben we een lokatie in een gezondheidscentrum in Watergraafsmeer.

Wij bieden zowel kortdurende probleemgerichte behandelingen aan, als langer durende behandelingen waarbij meer ruimte is om in te gaan op de achtergrond van uw klachten. Hierbij gaan wij uit van verschillende psychologische benaderingen. Naast individuele behandelingen kunt u bij ons terecht voor relatietherapie en bemiddeling bij familieruzie.

Binnen een persoonlijke en veilige omgeving streven wij ernaar uw zelfvertrouwen te vergroten en u in staat te stellen om uw problemen zelfstandig op te lossen. Op deze manier hopen wij samen met u antwoorden te vinden op uw hulpvraag en uw problemen te verlichten.

Alle hoofd-behandelaars zijn GZ- psycholoog, een vereiste voor de verzekeraars om de gesprekken te kunnen declareren.

 

Coronavirus / Covid-19

Voor het toepassen van hygiƫnemaatregelen en gedragsregels in onze praktijk volgen we de adviezen op van het RIVM:

  • Geen handen schudden, enige afstand bewaren, goed handen wassen en ontsmetten, en de werkomgeving wordt schoon gehouden.
  • We vragen mensen die last hebben van verkoudheid, hoesten en/of verhoging of koorts hebben, evenals mensen die weten dat ze in aanraking zijn geweest met mensen met het virus, thuis te blijven.
  • We hanteren in deze periode geen no-show kosten; u kunt te allen tijde afzeggen en daarĀ brengen we geen kosten voor in rekening.
  • U kunt i.p.v. een afspraak een bel-afspraak of beeldbel-afspraak krijgen, zodat uw behandeling door kan gaan.
  • Onze behandelaars en medewerkers zullen zich ook aan deze RIVM maatregelen en regels houden.

 

Rokin 98 I, 1012 KZ Amsterdam / Van 't Hofflaan 47, 1097 EM Amsterdam Watergraafsmeer , tel: 020-776 89 21